Skip til hoved indholdet

Dans i Halsnæs

Dans i Halsnæs

Vil du selv røre bentøjet og ikke blot se på andre? I Halsnæs kan du udfordre motorik og kondition til god musik i flere danseglade foreninger.

 

Halsnæs Danseforening

 

I Halsnæs Danseforening kan du prøve kræfter med de kendte pardanse fra Vild med Dans. I hele september måned kan du endda danse gratis. Og har du ikke en dansepartner? Mød op alligevel, så hjælper foreningen dig gerne med at finde én. 

 

Folkedans og Linedance

 

Er du ikke til vild med dans, men til danse i ring og på linje, så kan du få din lyst styret hos G.D.V Hundested, som er en levende forening for folke- og linedancere. Af og til holder foreningen danseaftener i deres foreningshus "Poppelhuset" i Hundested - her kan du blot melde dig til og komme til en sving-om. I løbet af året er der både hold for både børn, øvede og for "hygginisterne". 

 

Halsnæs Tangoforening

 

Har du lyst til at lære at danse argentinsk tango, eller kan du og vil gerne danse og lære mere, er du velkommen til at melde dig ind i vores forening. Vi har undervisning mandage fra september til april i Paraplyens Store sal i Frederiksværk, hvor der også er practica (øvetid) om onsdage, og hvor vi arrangerer milonga (dansesalon) ca. en gang om måneden.

Sidst ændret:

tirsdag, 09. august, 2022 - 11:40

Se mere:

 

Halsnæs Danseforening

Læs om hvor og hvornår du skal møde op på foreningens hjemmeside.

 

Folkedans og Linedance

Læs mere på foreningens egen hjemmeside.

 

Halsnæs Tangoforening

Læs mere på foreningens egen hjemmeside.