Skip til hoved indholdet

Andre spillesteder

Andre spillesteder

Mejeriet i Torup

 

Er du til intime og anderledes koncertoplevelser, så hold øje med Mejeriet i Torup. Her kan du fx opleve jazzmusikere som Carsten Dahl og Katrine Madsen helt tæt på, da det er et ganske lille sted. Mejeriet byder desuden på udstillinger og foredrag. Følg med på deres Facebookside.

 

Karl-e Kulturcafé

Nørregade fik i 2016 et nyt kulturcentrum i form af kulturcaféen Karl-e. Her er der højt til loftet, hjerterum og husrum til frivillige, alskens arrangementer og lækkersultne cafégæster. Alle arrangementerne arrangeres af frivillige, og du kan opleve et væld af musikalske genrer som fx gospel, covermusik, blues, soul og folk. Arrangementerne spænder fra festlig dansemusik på weekendaftener til musikalsk søndagsbrunch eller kagebord. I hverdagene fyldes den gamle hvidevarebutik med kor, strikkeklub, skak-undervisning, brætspilsaften og meget andet. Ofte kan du få et måltid god og billig mad før koncerten. Læs om de mange begivenheder på deres Facebookside.

 

Le Papillon

 

Af og til forvandler restauranten Le Papillon i Liseleje sig til en sydende jazzklub. Har du spørgsmål kan der ringes til dem på tlf. 47 74 61 97 for at høre, hvornår der er musik næste gang. Restauranten ligger Liselejevej 64, Liseleje. Se Papillons Facebookside.

Sidst ændret:

onsdag, 13. juli, 2022 - 11:45