Skip til hoved indholdet

Bibliotekerne i Halsnæs

Bibliotekerne i Halsnæs

Bibliotekerne i Halsnæs bugner af gode kulturtilbud for børn og voksne - både "to stay" og "to go".

 

I Halsnæs finder du biblioteker i Hundested og Frederiksværk. Bibliotekerne tilbyder en alsidig bogsamling, som er kernen i det fysiske bibliotek, men også et væld af andre materialer og tilbud, som giver borgerne adgang til en verden af muligheder. Her findes lydbøger, e-bøger, film via nettet og netmusik.

Biblioteket - ikke bare bøger

Bibliotekerne bliver i stigende grad brugt som centrum for en række oplevelser. Her kan man udvide sin horisont med spændende foredrag, udstillinger og musik, tage børnebørnene med til teater eller nyde samværet i en af de mange læseklubber, der er blevet et populært tilbud de seneste år. Bibliotekerne deltager hvert år i børne- og familiefestivalen Kulturkraft i oktober, og i løbet af året kan man opleve spændende foredrag og andre arrangementer i de hyggelige lokaler.

 

Bibliotekernes hjemmeside er din indgang til et døgnåbent bibliotek. Her kan du se din lånerstatus, forny dine lån, hente inspiration og reservere materialer fra hele landet. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte personalet.

Sidst ændret:

mandag, 02. oktober, 2023 - 09:39