Skip til hoved indholdet

Efterårsferie-guide med børnene

Efterårsferie-guide med børnene

Så er det endelig efterårsferie og ungerne er klar til at husere derhjemme. Trænger du til tips til at komme ud af huset, så se lige her, hvad Halsnæs byder på af sjove oplevelser i uge 42:

 

I Gjethuset er der lagt det helt store program for ugen med både junior comedy, teater og koncert, og så kan I også komme forbi kunstværkstedet BørneAtelieret og lave mexikanske skeletter, eller I kan bygge jeres helt egen Halsinut i genbrugsworkshoppen.

 

Også Halsnæs Bibliotekerne inviterer til ferieaktiviteter med både Mini BiblioBio og teaterforestillinger i både Frederiksværk og Hundested.

 

Og så er det også muligt at blive klogere på Knud Rasmussen og hans lange slæderejse fra Grønland til Stillehavet.

Det arrangement foregår i hans hus i Hundested hver dag fra 10-11. Huset har også almindeligt åbent fra 11-16.
Hvis I er til indendørs aktiviteter, er der altså lidt for alle aldre og interesser.

 

Er du og poderne derimod mere til at være udendørs, kan I stadig nå at besøge Hundested Sandfestival, der holder åbent til og med efterårsferien.

Ej at forglemme, så har Halsnæs jo også nogle rigtig skønne legepladser, der helt klart er et besøg værd i løbet af ferien. Flere af dem har mavekildende svævebaner og sjove udfordringer for både store og små.

 

Har du større børn der er interesset i skateboard og løbehjul eller måske streetbasket, byder Halsnæs på flere gode steder til streetsport.  

 

Og så kan I naturligvis også altid kan slå et smut forbi vandet og få lidt frisk efterårsvind i ansigtet. Der kan man hurtigt bruge en dejlig formiddag med ungerne. 

 

Tag et kig i kalenderen på Oplev Halsnæs og find endnu mere inspiration til din efterårsferie med børn.

 

Rigtig god fornøjelse. 

 

Sidst ændret:

onsdag, 12. oktober, 2022 - 09:02