Skip til hoved indholdet

Børn og unge

Halsnæs er en børnevenlig by med masser af oplevelser, som vækker børn og unges sanser. Vi samler her en oversigt over nogle af de mange muligheder som kommunen byder på. Her kan du besøge spændende museer, møde dyr helt tæt på, lege på et væld af legepladser og nyde den frie natur. 

 

Børnekultur

Hvis dit barn elsker at udfolde sig kreativt, så har Halsnæs en masse muligheder til netop det - Om det er gennem sang og musik eller andre kreative metoder. Eksempelvis har Halsnæs sin egen musikskole med dygtige underviserer eller Gjethusets børneklub, som har en vidt spænd af skønne events i børnehøjde. 

Vi har samlet et overblik her.

 

Ud i det fri

Vidste du at Halsnæs ikke kun har en, men hele tre svævebaner? Du kan finde dem i Frederiksværk, ved Havtyren i Liseleje og i Ølsted Grusgav. Halsnæs rummer på mange oplevelser for børn i det frie.

Du kan finde dem alle lige her.

Leg og bevægelse

Ved du ikke hvad du skal lave med børnene en dag, så har vi samlet masser af muligheder til dig. Vi har samlet et overblik over oplevelser som kræver leg og bevægelse, så børnene kan få brændt en masse krudt af. Eksempelvis et overblik over legepladser til de varme måneder og kælkebakker når sneen falder.

Du finder hele listen her.

 

Ung i Halsnæs

Halsæs er fyldt med både indendørs og udendørs aktiviteter for unge i Halsnæs. Det kan være alt fra at få hjælp til lektierne på Lektiecafe på Bibliotekerne til streetsports eller som en del af et aktivit foreningsliv. 

Du kan læse mere om mulighederne her.

 

Kalenderen

I kalenderen her på siden kan du se alle de større begivenheder i Halsnæs. Oplev Halsnæs-kalenderen samler begivenheder fra mange forskellige arrangører. Har du spørgsmål eller søger du information om handicaptilgængelighed, bedes du kontakte arrangøren af den pågældende begivenhed direkte.

Se kalenderen her

Guides

Guider til oplevelser og begivenheder i Halsnæs

Se dem her